banner268

Engelsiz Yaşam Konfederasyon Basın Ve Medya Tanıtım Başkanı Hasan Köseler'den Kandil Mesajı

Köseler,''

Kadir Gecesi’nin sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği, manevi duyguların üst seviyelere yükseldiği kutsal bir gece olduğunu ifade eden Köseler “Büyük bir heyecan ile karşıladığımız Ramazan ayının sona erecek olmasının hüznünü, bayramın habercisi olan Kadir Gecesinin sevincini aynı anda yaşıyoruz.

Bin geceden daha hayırlı olan Kadir Gecesi, manevi ikliminin yanı sıra, birlik ve beraberlik içinde vazgeçilmez bir fırsattır. O nedenle tüm hayırları, dostlukları, kardeşlik ilişkilerini, komşuluk duygularını ve hemşerilik ruhumuzu bu gece de daha da arttırmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimin Kadir Gecelerini kutluyorum. Ayrıca bu gecenin milletimize, İslam Alemine, bütün insanlığa hayırlara vesile olmasını dileyerek, tüm dünyaya barış, bereket ve huzur getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269