banner268

Ekinci,‘’Millet eğilmedi, Türkiye yenilmedi’’.

Başkan Ekinci mesajında, Fetullahçı Terör Örgütünün darbe girişimini lanetledi, şehit olan vatandaşlara da Allah’tan rahmet diledi.

Başkan Ekinci, 15 Temmuz 2016’da, FETÖ ve şer güçlerin Türkiye’nin kardeşliğine, birlik ve beraberliğine tarihin en alçakça saldırısını gerçekleştirdiğini belirtti.

‘’Millet eğilmedi, Türkiye yenilmedi’’.

Başkan Ekinci, 15 Temmuz gecesi, aziz milletin Cumhurbaşkanı ve Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla 40 yıldır devletin sinesine çöreklenmiş karanlık yapıya, iş birlikçileri ve destekçilerine Osmanlı tokadı attığını söyledi. Milletin eğilmediğini, Türkiye’nin yenilmediğinin altını çizen Başkan Ekinci ‘’Ezanlarımızı susturamadılar. Bayrağımızı indiremediler. Vatanımızı parçalayamadılar. Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, şehitlerimizin canlarını feda etmesiyle, gazilerimizin hain kurşunlara doğru yürümesiyle, karanlık geceden, aydınlık bir sabaha ulaştık. Bizler hala okçular tepesindeyiz. Terk etmedik, etmeyeceğiz de. Onlar tuzak kursunlar, aziz milletimiz ayakta olduğu sürece tuzaklarını başlarına çalmaya devam edeceğiz. Bugün Türkiye’nin 81 ilinde vatandaşlarımız yine sokaklarda. Şehitlerimizi anıyor, gazilerimize şükranlarını iletiyor, hainlere karşı dik duruşlarını bir kez daha gösteriyorlar. 15 Temmuz 2016’yı unutmayacağız. Unutturmayacağız. Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, onun izinde vatanımızı böldürmeyecek, bayrağımızı indirtmeyeceğiz. ‘’ dedi.

Başkan Ekinci, mesajının sonunda ‘’Bu duygu ve düşüncelerle, 15 Temmuz’un tüm şehitlerine Cenab-ı Allah’tan rahmet, gazilerine minnet ve şükranlarımızın yanında acil şifalar diliyoruz. O gece meydanlara inen vatandaşlarımızın yanı sıra, kalben de olsa bu ihanete karşı çıkan, kahramanlık destanına ortak olan, ülkelerine sahip çıkan aziz milletimize bir kez daha teşekkür ediyoruz’’ ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269