banner268

Dellalbaşı "Ramazan ayının ardından bir bayrama daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz"

Dellalbaşı mesajında "Bayramlarımız, milletimizin ortak değerlerini güçlendiren, birleştirici rol oynayan manevi değeri yüksek günlerdir. Maalesef bu bayramın coşkusunu Covid-19 salgını yüzünden birbirimizden uzakta, eksik bir şekilde kutlayacağız. Ancak alınan tedbirlerden asla taviz vermeden Covid 19’u hep birlikte yeneceğimize ve sağlıklı günlerde yeniden bir araya geleceğimize inancım tamdır.
Bu salgında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, tedavisi sürenlere acil şifalar diliyorum. Ülkemizin birlik ve beraberliğinin bozulmasına izin vermeyen, huzurla nice bayramlar geçirmemize vesile olan ve bu uğurda hiç düşünmeden canını feda eden şehitlerimizi de bu mübarek günlerde tekrardan rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimizi şükranla selamlıyorum.Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramınızı kutlarken, aileleriniz, yakınlarınız ve sevdiklerinizle beraber sağlıklı, huzurlu güzel günler geçirmenizi diliyorum." dedi.

Anahtar Kelimeler:
Murat Dellalbaşı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269