banner262

Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın Atilla’yı ziyaret edecek.

Başkan olduğu günden bu yana yaptığı başarılı hizmetler ve terör örgütlerine karşı yürüttüğü mücadele ile ses getiren Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla Ceylanpınar’da bu kez de Cumhurbaşkanını ağırlama telaşında.

Yarın Şanlıurfa’ya gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan Harran ziyareti öncesinde Ceylanpınar’ı ziyaret edecek.Suriye ile sınır bölgesi olan Ceylanpınar’daki hizmetleri yerinde inceleyecek olan Erdoğan’a ev sahipliğini ise Belediye Başkanı Atilla yapacak.

Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız Menderes Atilla;

“Sayın Cumhurbaşkanını ilçemizde ağırlama telaşındayız.Ceylanpınar’da yapılan hizmetleri arz edeceğiz,Ceylanpınar’daki mülteci kardeşlerimizle ilgili bilgileri sunacağız.Sayın Cumhurbaşkanını ilçemizde ağırlamaktan büyük onur duyacağız”dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaCeylanpınar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17