banner268

Çiftçi,"Vatan yoksa Hiç Bir Şey Yoktur" dedi.

Bu gece yatsı namazından sonra Dergah Camminde okutulacak mevlidi şerif için Şanlıurfa'ya gelen binlerce misafiri ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz dedi.

“Bediüzzaman Said Nursi Hazretlerinin 1960 yılında Urfa'da vefat etmesinden sonra her yıl düzenlenen Şanlıurfa Bediüzzaman Mevlidi bu yıl 20 Haziran 2017 Salı günü Dergah Camiinde yatsı namazından sonra düzenlenecek” 

Şanlıurfa'da ramazanın bereketini hep birlikte yaşıyoruz diye konuşan Başkan Çiftçi,"Büyükşehir Belediyesi olaraak 13 ilçemizi gezdik ve oradaki kardeşlerimizi iftar proğramlarında buluşturduk.Belediye olarak tespit edilen ihtiyaç sahiplerine gereki maddi ve manevi yardımı bayram öncesi ulaştırdık" diye konuştu.

Suriyeden gelen misafirler içinde aynı yardım proğramını uyguladıklarını belirten çiftçi; Onlarla soframızı ve ekmeğimizi paylaşıyoruz.Vatan yoksa hiçbir şey yoktur.Suriye olayları genç nesile vatanın ne kadar değerli bir kavram olduğunu öğretti.Dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBediüzaman
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269