banner268

Çiftçi,"Geleceğimizin teminatı gençlerimiz"

Başkan Çiftçi, açıklamasında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun’a çıkışının, Kurtuluş mücadelesinin meşalesini yaktığını belirtti.  

Başkan Çiftçi mesajında şu ifadelerine yer verdi: "Geleceğimizin teminatı gençlerimiz, ecdadımızın gösterdiği kahramanlık ruhuna bağlı olarak; istiklal ve istikbalimize, tarihimize, kültürümüze, cumhuriyetimize ve milli benliğimize ebediyen sahip çıkacaktır. Gençlerimiz, kendilerine emanet edilen değerleri daha da zenginleştirecek ve milli mücadele ruhunu her daim ayakta tutacaktır. Bu doğrultuda Büyükşehir Belediyemiz, gençlerimizin yanında ve en büyük destekçilerinden biri olmaya devam edecektir. Bu duygularla gençlerimizin ve aziz milletimizin Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, aydınlık yarınlara doğru tüm gençlerimizi sevgiyle selamlıyorum. Ayrıca vatanı uğruna şehit düşen tüm şehitlerimizi sonsuz minnet duyguları ile saygıyla anıyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBüyükşehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269