banner268

Çelik,"Şanlıurfa Türkiye’nin lokomotifi illerden biri olacak"

Şanlıurfa’da Tarih Yeniden Canlanıyor Projesi Turizm Sektörü ve Medya ile işbirliği kahvaltısı Ankara Crowne Plaza Hotel de yapıldı.

Programa katılan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ise konuşmasında; Şanlıurfa’nın canlılığıyla şaha kalkan bir şehir olduğunu söyledi. Şanlıurfa’nın herkes tarafından bilinen bir şehir olduğunu sözlerine ekleyen Bakan Çelik: “Birlikte Şanlıurfa için birşeyler yapma zaruriyetinin ortada olduğunu ifade etmek istiyorum. Değerin olması yeterli olmuyor, bu değerin bir yere taşınması anlamında kolektif bir yaklaşım içerisinde olma adına bu organizasyonu ve projeyi çok önemsediğimizi belirtmek istiyorum. Şanlıurfa bugün ve yakın gelecekte Türkiye’nin lokomotifi illerden biri olacak. Saymakla bitmeyecek özellikleriyle bütün dünya insanlığını kendisine hayran bırakacak değerlere sahip olan Şanlıurfa; İnşallah bu proje ve benzeri çalışmalarla, bu dayanışmalarla Şanlıurfa’nın lokomotif şehir olma konusundaki katkılarımızı hep beraber sürdürüp geleceğin Şanlıurfa’sının oluşumunda hepimizin çorbada tuzu olur” dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269