banner268

Çelik: "Sorunları Çözmek İçin Çalışacağız"

Şanlıurfa'nın birçok sorununu çözdüklerini, hayat devam ettikçe sorunların da olacağını bu sorunları çözmek için de çalışma azmini bırakmamak gerektiğini söyleyen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, "Bu anlayış içeresinde bakan arkadaşlarımızla Şanlıurfa'ya gelerek, milletvekillerimiz ve belediye başkanlarımızla beraber sorunları nasıl çözeriz diye çalışmalar gerçekleştireceğiz. Bunların ilkini Prof. Dr. Veysel Eroğlu hocamızla gerçekleştirdik. Bugün, 764 Milyon liranın üzerinde bir yatırımın temelini atacağız. Kendilerine, bütün Şanlıurfalılar adına teşekkür ediyorum" dedi.

Irak, Suriye ve orta doğuda yaşanan sorunların iyi tahlil edilmesini belirten Çelik, şunları söyledi:

Şimdi de bütün İslam alemi Katar merkezli ciddi sıkıntılarla karşı karşıya. Hesaplar büyük. Ortadoğu’da dönen hesapların amaçlarını, maksadını Şanlıurfalılar çok iyi anlıyor. İnşallah hiçbir şer odağına geçit vermedik, önümüzdeki süreçte yaşanabilecek entrikalara karşı da duruşumuzu sağlam bir şekilde koruyacağız.

Diğer taraftan "dünyada da büyük sıkıntılar var. 800 Milyon insan aç. 2 Milyar aç ve yoksul insan var. Onun için Şanlıurfalılar bu mümbit toprakların ve bereketin kıymetini bilmeli. Dünya açlıkla karşı karşıya, Şanlıurfa'da ise topraktan bereket fışkırıyor. Onun için bu bereketli ilimizin kıymetini bilelim. Toprağımız kıymetli. Toprağımızı sele vermeyeceğiz, toprağımızı yele vermeyeceğiz, toprağımıza göz diken ele de vermeyeceğiz. Çünkü bu toprak şehit kanlarıyla sulanmış olan aziz, mukaddes topraklardır" dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17