banner268

Büyükelçi Önen "Kadınlar İslamiyet ile hayat buldu,  Cennet anaların ayakları altındadır”

ÇHC Pekin Büyükelçisi Abdulkadir Emin Önen, her kadının bir anne olduğunu, hayatın her alanında, sevgiyi, fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınların, huzurlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşları olduğunu hatırlattı.

Kadınların hak ettikleri konuma yükselmeleri ve geleceğe güvenle bakmalarının, sonsuz sevgi ve hoşgörüyle yetiştirdikleri nesillerin mutluluğuna ve başarıları olmalarına bağlı olduğunu belirten ÇHC Pekin Büyükelçisi Emin Önen, “Her kadın bir annedir. Bizi 9 ay karnında taşıyan, doğumdan ölüme kadar hayatımızın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli annelerimizin bu özel gününü yürekten kutluyoruz. Anneleri, babaları senede bir gün yerine her gün hatırlamak, hayır dualarını almak, onlara hiçbir zaman ‘öf’ bile demeden onlara hizmet etmek, ölmüşlerse, dua etmek, hayır hasenatta bulunmak gerekir. Anne sevgisi, sevgilerin en kutsalı, en büyüğü ve en özverilisidir. Doğumumuzdan itibaren en zor ve özveri isteyen dönemlerimizde yanımızda hep annemiz vardır. Anne, çocuğunun ihtiyaçlarını hiçbir sıkıntı duymadan karşılar. Anneler; çocuğu gülünce gülen, o ağlayınca ağlayan kutsal bir varlıktır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269