banner268

Baydilli'den Kurban Bayramı Mesajı

Başkan Baydilli, mesajında şunları söyledi:

"Dini bayramlarımız, insan ve Müslüman olmanın, birlikteliğin en güzel ve yüce duygularla yaşandığı özel günlerdir. İslam dünyasında yaşanan acılar, savaşlar, Müslümanlara yönelik katliamlar içimizi yakarken, bunlara ancak birlik ve beraberlik içerisinde durarak karşı koyabiliriz. Bayramlar da bu birlik ve beraberliğin en güzel vesilesidir. Böyle güzel günlerde temelleri atılan ya da kuvvetlendirilen birlik bağları kolay kolay bozulmaz.

Bu duygu ve düşüncelerle bu bayramda kırgınlık ve küskünlüklerin sona erip, saygı ve sevginin öne çıkmasını temenni ediyorum. Başta Şanlıurfa’mızdaki vatandaşlarımız olmak üzere tüm İslam âleminin Kurban Bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269