banner262

BAŞKAN BEYAZGÜL, “ BABALARIN RIZASINI KAZANMAK HER EVLADIN ÖNCELİĞİ OLMALIDIR”

Başkan Beyazgül yayımladığı mesajda “Doğumdan ölüme kadar hayatın her alanında varlıklarıyla evlatlarının geleceği için, ailesinin birlik ve beraberliği için gece gündüz demeden çalışan fedakâr babalarımızın gönüllerinin hoş tutulması, onlara karşı saygı ve sevgide kusur edilmemesi her evlat için önemli ve elzemdir. Üzerimizdeki hakları bir ömür ödenemeyecek olan anne ve babalarımızın duasında yer almak, rızasını kazanmak, her evladın önceliği olmalıdır.

Gençlerimiz unutmasınlar ki yarının anne ve babaları kendileri olacaklardır. Koca bir çınar gibi gölgesinin bile yettiği cefakâr babalarımız ve vefakâr annelerimizin kıymetini her zaman bilelim onlara en ufak kalp kırıcı, gönül yıkıcı kelamda bulunmayalım. Yaşamları boyunca en kıymetlilerimiz olduklarını gerek hal ve hareketlerimizle gerek sorumluluklarımızın bilincinde olarak hissettirelim inşallah.

Babaların sadece bu anlamlı günde değil her zaman değerinin bilinmesi gerektiğini aklımızdan bir an bile çıkarmayarak evlatları olarak yüzlerindeki tebessüme ortak olalım. Bu anlamlı gün vesilesiyle, Babasız büyümek zorunda kalan yetimlerimizi de unutmayalım. Onlara sahip çıkalım ki bu insani vazifelerimizden biridir.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm babaların Babalar Günü’nü tebrik ediyor, ebediyete irtihal edenlere Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum.”

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBüyükşehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17