banner268

Ayhan,"Ramazan ayının kardeşlik ve huzur getirmesini" diliyorum

Başkan Ayhan yaptığı açıklamada, mübarek Ramazan ayının başta ülkemize ve Tüm İslam alemine barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diledi.
Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan ramazan ayının kardeşlik, birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştireceğini vurgulayan Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, şunları kaydetti:
“Rahmet, mağfiret ve bereket mevsimi olan Ramazan-ı Şerif, dini açıdan taşıdığı anlamın yanı sıra sosyal olarak da tam bir dayanışma dönemidir. Halkımızın bu kutsal ayda başta Suriyeli misafirlerimize  yardım yaparak, bağışta bulunarak, dua ederek, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla dayanışma içinde olacağına inanıyorum. Maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı Ramazan-ı Şerif'i bu erdemli özelliklerin yerleşmesi için bir vesile olarak değerlendirmeliyiz. Mübarek Ramazan Ayının, Akçakale'mize, Şanlıurfa’mıza, Ülkemize ve tüm İslam alemine  barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum.”dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaAkçakale
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269