banner268

Ankara'da sabah "Tirit" ziyafeti ile başladı

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma hastanesi Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. İlker İNCEBIYIK Gözyaşı kanalı tıkanıklığının Multi Diod Laser DSR ameliyatı ile 10 dakika gibi kısa sürede tedavi edilebileceği söyledi.

Şanlıurfa Valiliği himayesinde Ankara Şanlıurfalılar Derneği’nin organizesi ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin destekleri ile düzenlenen 'Şanlıurfa Tanıtım Günleri' programı Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde yoğun bir katılımla devam ediyor.

Programların ikinci günü sabah saatlerinde Ankaralılara tirit daveti ile başladı. Yerli ve yabancı çok sayıda konuğun katıldığı etkinlikte Başkan Çiftçi, davetlilerle yakından ilgilenirken programa TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürü Balamir Gündoğdu, AK Parti eski milletvekili Yahya Akman, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tirit ziyafetinin ardından Başkan Nihat Çiftçi, misafirleri ile birlikte stantları gezdi.

18-21 Mayıs tarihleri arasında 2 bin 700 metrekarelik alanda gerçekleştirilecek Şanlıurfa Tanıtım Günleri’ programına Şanlıurfa Valiliği, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa’nın 13 İlçe Kaymakamlığı ve ilçe belediyeleri, 50’ye yakın kamu kurum ve kuruluşu ile meslek odaları hazırladıkları stantlarla katkı sunuyor.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaAnkara
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269