banner262

Vali Ayhan: Üretimin En Büyük Destekçisi Olacağız

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, bugünkü temaslarını Organize Sanayi Bölgesi’ne ayırdı. Göreve başladığı ilk günden bu yana katıldığı tüm platformlarda Şanlıurfa ekonomisinin gelişimi için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Vali Ayhan, ilk olarak ayakkabı üretimi yapılan FLO fabrikasını ziyaret etti.

Fabrika üretimi ile ilgili yetkililerden bilgiler alan Vali Ayhan, ardından işçilerle birlikte yemek yedi. Temaslarında özellikle üretim bandında kadın çalışanların yer almasının sevindirici olduğunu belirten Vali Ayhan, “Şanlıurfa’mızın yatırımı, üretimi, istihdamı ve ihracatı ile Türkiye’de söz sahibi olacağına ben inanıyorum. Bu kadar genç nüfusu olan Şanlıurfa’mız bunu hak ediyor. İnşallah bizler de bunun hakkını vereceğiz. Onun için istihdam alanlarına yönelik ziyaretlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Üretim içerisinde olan tüm kardeşlerimizin de yanında olduğumun bilinmesini istiyorum. Özellikle kadınlarımızın emeği saygındır. Kadının olduğu yerde sabır ve güzellik vardır. Tüm bu duygularımla hepinizi Allah’a emanet ediyorum. Şanlıurfa’mız için birlik ve beraberlik içerisinde gücümüzü birleştireceğiz” dedi.

Vali Ayhan saha temaslarını Badıllı Tarım Ürünleri Fabrika ziyareti ile sürdürdü. Tarımsal üretimde sanayi araç katkısının önemli olduğuna vurgu yapan Vali Ayhan, işçilerle bir araya gelerek özellikle yerli üretimin önemine değindi. Temaslarında OSB Müteşebbis Heyeti Toplantısına da katılan Vali Ayhan’ın programı akşam saatlerine kadar sürdü.

Vali Salih Ayhan’ın OSB programına; Vali Yardımcısı Vekili Metin Esen ile birlikte Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Peltek, OSB Müdürü Osman Oktay ve iş insanları eşlik etti.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaSalih Ayhan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17