banner262

ŞUTSO GENEL KURUL DELEGELERİ, TOBB 78’İNCİ MALİ GENEL KURULU’NA ONLİNE OLARAK KATILDI

TOBB 78’inci Mali Genel Kurulu, Genel Kurul Delegelerinin elektronik ortamda katılımlarıyla yapıldı. Başkanlığını Necdet Takva’nın yaptığı Genel Kurul; Açılış, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı, Film Gösterimi, Konuşmalar, Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun Genel Kurula sunulması, Müzakeresi ve Oylanması, Hesapları İnceleme Komisyonu, Mevzuat Komisyonu, Ekonomik Raporu İnceleme Komisyonu, Dilekleri İnceleme Komisyonu, Avrupa Birliği Uyum Komisyonu, Dış İlişkiler Komisyonu, Vergi Komisyonu, Ekonomi Politikası Komisyonu, Basın Yayın Komisyonu’nun Sunuşları ile Dilekler ve Kapanış gündemiyle düzenlendi.

Genel Kurul'un Açış Konuşmasını TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu yaptı. Başkan Hisarcıklıoğlu’nun konuşmasının akabinde, gündem maddeleri görüşüldü, komisyon sunuşları ile oylamalar gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen Genel Kurul Toplantısına; Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek’in yanı sıra TOBB Delegeleri Abdulkadir Güllü, Ahmet Sambur, Celal Atilla Meral, İbrahim Şen, İbrahim Halil Şaz, Kadir Kılıçoğlu, Mahmut Yağuş, Mehmet Aslan, Mehmet Karademir, Mehmet Emin Atmaca, Metin Baydar online olarak katıldı.

Genel Kurul, dilekler ve kapanış gündeminin ardından sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaŞutso
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17