banner262

İnşaat Sektörü Buluşmaya Hazırlanıyor.

TÜMSİAD Şanlıurfa Şubesi İnşaat sektörünün temsilcileri ile ilgili kurumları buluşturuyor. Cumartesi günü gerçekleşecek toplantıda sektörün sorunları ele alınacak ve Belediye Başkanları ile bürokratlarla birlikte çözüm önerileri üzerinde toplantı yapılacak.

Toplantı ile ilgili görüşlerini açıklayan TÜMSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı M.Sadık Sade, daha önce de 180 müteahhidin katıldığı bir toplantı organize ettiklerini, toplantının verimli olduğunu  ancak Belediye Başkanlarının hepsinin katılamadığı için istedikleri sonuca ulaşamadıklarını belirtti. Bu toplantıda Belediye Başkanlarının da hazır bulunacağına inandığını söyleyen Başkan Sade, “TÜMSİAD olarak Şanlıurfa inşaat dünyasını bir araya getiriyoruz. Bir yanda sektör mensupları diğer tarafta Belediye Başkanlarımız ve bürokratlarımız sorunları tartışıp çözüm yolları üretecekler. İlk defa böylesine geniş katılımla muhatapları bir araya getireceğiz. Karaköprü Belediye Başkanımızın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek toplantıya sektörün tüm mensuplarını bizzat davet ediyoruz. Şanlıurfa ekonomisinin itici gücünün inşaat sektörü olduğunu biliyoruz ve bu sektörde yaşanan sorunların çözümünü çok önemsiyoruz. Sorunların tüm açıklığıyla ifade edildiği, aracısız bir şekilde masaya yatıldığı bu buluşmanın örnek bir toplantı olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17