banner268

"Büyük ve Güçlü ekonomiye sahibiz"

Şahin, açıklamasında “Türkiye’nin ilk çeyrekte yüzde 5 büyümesi, Avrupa birliği ülkeleri ortalamasının iki katından fazla ve G-20 ülkeleri arasında üçüncü sırada yer alması Büyük ve Güçlü ekonomiye sahip olduğumuzun kanıtıdır.” dedi.

teşvik politikaları ve borçları yapılandırması büyüme rakamlarını pozitif anlamda tetiklediğine değinen Şahin, Gıdadan, Sanayiye ve Hizmet Sektörüne kadar birçok sektörde canlanma görüldüğünü belirtti.Beklentinin yüzde 5 oranın yılsonu itibarı ile de korunması hatta yukarılara çıkartılması olduğuna işaret eden Şahin, “Hükümetimizin bu konuda atacağı adımlara güvenimiz tamdır.” Diye konuştu.

Şahin açıklamasını şöyle sürdürdü;

“Yüzde 5’lik oranın korunması adına parasal sıkılaştırma üzerine Merkez Bankası’nın atacağı adımlar çok önemli. Bunun yanı sıra Küresel Para Politikalarına ve Bütçe Açığı gibi konuların da iyi irdelenerek gerekli tedbirlerin alınması gerekmektedir. İş dünyası olarak ekonomimizi canlandıracak her türlü tedbirin ve teşvik kararlarının yanındayız.
Şahin “ASKON olarak büyüme eğilimini daha yukarılara taşımak için çalışmaya üretmeye devam edeceğiz. Biz inanıyoruz ki, ekonomiye güven ortamı sürdükçe Türkiye’nin büyümesi de her daim sürecektir” dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaAskon
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269