banner268

AKÇAKALE ZABITASINDAN AF YOK! KURALLARA UYMAYANLARA CEZA YAZILDI

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın "Haksız kazanca, fırsatçılıktan stokçuluğa, etiket oyunlarına kadar halk sağlığı adına gıda üzerindeki karşı milletimizin yanındayız” diyerek Akçakale Zabıtasına verdiği “Sıkı denetim yapın” talimatı üzerine her gün aralıksız denetimler yapılmaya devam ediyor.

Son olarak zabıta ekipleri; beraberinde İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Akçakale Kaymakamlığı ekiplerinin de desteği ile ilçe genelindeki zincir marketlerde, manav ve bakallarda denetim yaptı. Ekiplerce stok incelemeleri, fahiş fiyat artışı, etiket, gıda ve kaldırım işgali yapılıp yapılmadığı denetlendi.

Kaldırım işgal eden bir manav esnafına ve son kullanma tarihi geçmiş ürün bulundurduğu belirlenen 2 markete cezai işlem uygulandı. Zabıta ekipleri el koydukları tarihi geçmiş ürünleri imha etti.

Konuya dair yazılı açıklama yapan Başkan Yalçınkaya “Denetimlerimiz aralıksız sürüyor, sürecek. Biz halkımızın yanındayız ve fırsatçılığa asla izin vermeyeceğiz. Denetimlere destek veren tüm kurum yetkililerine ve ekiplerine de teşekkür ediyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaAkçakale
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17