banner268

Yüreklere Dokunan Davranış

Birecik 11 Temmuz Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Zeynep KARAN, eğitim öğretime yeni açılan Anasınıfı öğrencileri için bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında 11 Temmuz Ortaokulu 7. Sınıf öğrencileri Kardeş okullar belirledi. İlk olarak Ekenek Anaokulu öğrencilerini ziyaret ederek donanım ve bütün eğitim ihtiyaçlarını karşıladılar. Büyük sevinç yaşayan öğrenciler abilerine ve ablalarına teşekkür ettiler. Birbirleri ile tanışıp kaynaşan öğrenciler, birlikte vakit geçirerek oyun oynadılar.

Derslerin dışında bu tür sosyal aktiviteler sayesinde öğrencilerin birlik ve beraberlik duygularını derinden yaşadığına dikkat çeken Zeynep KARAN, "bu gibi faaliyetler sayesinde öğrenciler sosyal yardımlaşma ve dayanışma konusunda bilgi edinmiş oluyor. Bu kampanyamız önümüzdeki günlerde yeni eğitim öğretime açılan diğer anasınıflarında da devam edecek. Kampanyanın başlatılmasında ve koordine edilmesinde büyük emeği geçen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü MEBBİS Yöneticisi Mehmet Onur ÖZKAN’a, paketlerin hazırlanmasında ve taşınmasında büyük emeği olan 11 Temmuz Ortaokulu idarecilerine ve desteğini bizden esirgemeyen İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ali TAVACI’ya, teşekkür ediyorum. Ayrıca bu okulların eğitim öğretime kazandırılmasında büyük emeği olan Kaymakamımız Sayın Kadir PERÇİ’ye de çok teşekkür ediyorum”dedi.

Konu ile ilgili açıklama yapan kaymakam Kadir PERÇİ, “böyle anlamlı bir kampanyayı hayata geçiren başta İngilizce öğretmenimiz Zeynep KARAN’a ve Birecik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü camiasına teşekkür ederek, bu tür güzel etkinliklerin devam etmesini temenni ediyorum”dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBirecik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17