banner268

“Yok Etme! Yaşat” eTwinning projesi başarıyla gerçekleştirildi

eTwinning portalı, eTwinning dünyasına giriş noktasıdır

eTwinning portalı hakkında kısa bilgi veren Şanlıurfa Şehit Tanju Sakarya Anadolu Lisesi Kimya Öğretmeni Merve Abacıoğlu Gayberi, “eTwinning portalı, eTwinning dünyasına giriş noktasıdır. 28 dilde kullanıma sunulmuş olan eTwinning.net’de eTwinning ülkelerinden haberler, mesleki gelişim fırsatları, tanımayla ilgili bilgiler ve ayrıca başarılı projelerden örnekler sunulmaktadır. Öğretmenlerin eTwinning topluluğunu tüm potansiyeli ile deneyimledikleri yerdir. Öğretmenler, diğer kayıtlı eTwinner’lar ve okullar hakkında arama yapabilir, onlarla bağlantı kurabilir ve aktivitelerini takip edebilirler. Öğretmenler eTwinner’lar tarafından oluşturulan tüm çevrimiçi ve yerinde etkinliklere erişim sağlayabilir ve kendi etkinliklerini oluşturabilirler” dedi.

Öğretmenler öğrencileriyle etkinlikler yaparak farkındalık oluşturuyor

“7 ortak öğretmen, 5 ortak okul ile eş zamanlı olarak yaptıkları bu proje çalışmasında parfüm kullanmanın zararlarına, temizlik malzemelerindeki kimyasalların zararlarına ve geri dönüşüm gibi konulara dikkat çekerek, öğrencileriyle etkinlikler yaparak farkındalık oluşturuyor” diyen Şanlıurfa Şehit Tanju Sakarya Anadolu Lisesi Kimya Öğretmeni Merve Abacıoğlu Gayberi, “eTwinning aracılığıyla, öğretmenler farklı konularda farklı anahtar etkinliklerde iki veya daha fazla öğretmen ve öğrencileriyle birlikte işbirliği yaparak aktiviteler gerçekleştirebilecekleri kendi projelerini oluşturabilirler. Öğretmenler etwinning Guruplarına da katılabilirler” diye konuştu.

eTwinning portalı, eTwinning dünyasına giriş noktasıdır

Webinar’a katılan Öğretmenlere “Katılımcı Sertifikası” verildi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269