banner262

VALİ AYHAN’DAN ŞANLIURFA GENÇLİĞİNE MÜJDELİ HABER

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı himayeleri ve Şanlıurfa Valiliği öncülüğünde ‘Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı’ kapsamında ‘Tasarım-Beceri Atölyeleri ile İnovasyon ve Girişimciliğin Sağlanması” Projesi imza töreni Vali Salih Ayhan’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleşen protokol imza töreninde gençlere seslenen Vali Ayhan, Şanlıurfa gençliğini eğitim ve sporun her alanı ile buluşturacak daha nice projeleri hayata kazandıracaklarını söyledi.

Amaçlarının eğitim konusunda fiziki tüm altyapıları sağlam temeller üzerine kurmak olduğunu dile getiren Vali Ayhan, “Vizyon sahibi, yeniliklere açık gençler görmek beni her zaman mutlu ediyor. Gençlerimize güzel bir atmosfer oluşturulursa ve imkânlar sağlanırsa, çok güzel projeler ortaya çıkarıyorlar. İşte burada bize düşen nokta, peyderpey de olsa onlara bu imkânları sunabilmek ve bu imkânların sağlıklı işleyişini sağlayabilmek. İnşallah elimizden geldiğince de bu işin arkasında olacağız” dedi.

VALİ AYHAN: EMEĞİ GEÇENLERİ TEBRİK EDİYORUM

Projenin ayrıntılarına da yer veren Vali Ayhan, protokol çerçevesinde gençlere sunulacak 26 atölyenin; 13 adet yazılım ve tasarım atölyesi, 3 adet drama dil ve eleştirel düşünce atölyesi, 5 adet müzik atölyesi, 4 adet ahşap ve metal atölyesi ve 1 adet de yaşam becerileri atölyesinden oluştuğunu kaydetti.

Vali Ayhan, “Bu atölyelerin devamlılığının sağlanmasını temenni ederek sözlerime son verirken bu işte emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Marifet iltifata tabiidir diyerek, değerli öğretmenimiz Eser Temiz’e teşekkür ederken, çeşitli projelerle başarı sağlayan pek kıymetli öğretmenlerimizin de başarı belgeleri ile ödüllendirildiğini belirtmek isterim. Onları bir nebze onurlandırabilmişsek eğer ne mutlu bizlere. Öğretmenlerimizin yanı sıra projeye her türlü uygun zeminin hazırlanmasında destekçilerimiz olan Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Karacadağ Kalkınma Ajansımız ile emek veren tüm paydaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Hep böyle güzel vesilelerle bir araya gelmeyi diliyor, sizleri tekrar saygı ve sevgiyle selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından imza töreni gerçekleştirildi ve program fotoğraf çekimi ile son buldu.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaSalih Ayhan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17