banner268

Turan, Suriyeli Öğrencilerden Türkçeyi öğrenmelerini gerektiğini belirtti.

Her fırsatta ilimizde eğitim gören öğrencileri ziyaret edip, sorunlarını dinleyen İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan Hacı Eyyüp Koç İlkokulunda öğrencilerle bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Suriyeli öğrencilerden Türkçe eğitimlerine ağırlık vermelerini isteyen Turan, Türkiye’de eğitimlerini üst seviyelere taşımaları Türkçeyi öğrenmelerini gerektiğini belirtti.

Hacı Eyyüp Koç İlkokulu idarecilerinden okulun durumu ihtiyaçları konusunda bilgi alan İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, Suriyeli öğrencilerle masa tenisi oynayarak sempatilerini kazandı.

Yaşadıkları savaş sonrası ülkemize yerleşen Suriyeli öğrencilerin okullarında öğretmenlerinden, idarecilerinden ve kendilerini ziyarete gelen İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan’ın ilgi ve alakalarından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaMrb
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17