banner262

ŞANLIURFA’DA İLK EĞİTİM HALİLİYE BELEDİYESİ’NDEN

Türkiye Belediyeler Birliği Belediye Akademisi Şanlıurfa’da ilk kez eğitim verdi.

Haliliye Belediyesi tarafından düzenlenen program ile Türkiye Belediyeler Birliği Belediye Akademisi eğitmenleri, belediye personellerine yönelik seminer düzenlendi. Stres ve kriz yönetimi konusunda düzenlenen eğitim ile uzman isimler tarafından personellere bilgi verildi.

Belediye personellerinin yoğun ilgi gösterdiği seminerde, Eğitmen Ecem Erenoğlu vatandaşlara daha iyi hizmet verilmesi noktasından stres ve kriz yönetiminde yapılması gerekenleri aktardı. Yaklaşık 2 saat süren eğitimin ardından eğitmenler, personellerden gelen soruları yanıtladı. Eğitimin sonunda yaptığı açıklama İle Şanlıurfa’da ilk kez Haliliye Belediyesi ile eğitim düzenlediklerini ifade eden Ecem Erenoğlu, Haliliye Belediyesi personellerine ve Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkürlerini iletti. Erenoğlu, “Türkiye Belediyeler Birliği Belediye Akademisi kapsamında Haliliye Belediyesi personellerine kriz, stres yönetimi konusunda eğitim verdik. Çünkü onların kendi streslerini kontrol altına almaları, yönetebilmeleri halka daha iyi hizmet vermeleri açısından çok önemli. Türkiye Belediyeler Birliği olarak ilk defa Şanlıurfa’da eğitim verildi. Katılımımız da çok güzeldi, herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaHaliliye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17