banner268

Öğrenciler Çevre Bilinci eğitiminde bir araya geldi.

Büyükşehir Belediyesi, Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında Eyyübiye ilçesinde bulunan Ertuğrulgazi İlkokulu'ndaki öğrencilere yönelik Çevre Bilinci eğitimi düzenledi. Eğitimde Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Halil Kırmızı, öğrencilere öğütler verdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Dünya Çevre Günü etkinlikleri sürüyor. Öğrencilere yönelik çeşitli eğitimler, etkinlikler ve buluşmalar düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, son olarak Eyyübiye ilçesinde bulunan Ertuğrulgazi İlkokulu öğrencilerini Çevre Bilinci eğitiminde bir araya getirdi.

Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Halil Kırmızı'nın da katılım gösterdiği eğitimde çocuklara yeşil alanları korumanın önemi anlatıldı. Eğitimde gençlere öğütler veren Başkan Kırmızı, "Şanlıurfa, Türkiye'nin en genç şehri. Eğitime çocuklarımızdan başlayarak onlara çevre bilincini aşılatmamız gerekiyor. Yeşil alanların korunması kadar bu alanların artarak çoğalması için gençliğin çevre kültürünü bilerek büyümesi gerekiyor" dedi.

OKUL YÖNETİMİNDEN BAŞKAN ÇİFTÇİ'YE TEŞEKKÜR

Etkinliklerin ardından Ertuğrulgazi İlkokulu yöneticileri ve öğrencileri, okullarına yapılan fiziki destekten ötürü Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'yi ziyaret ederek plaket sundu. Öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Çiftçi de burada yaptığı açıklamasında Dünya Çevre Gününü kutladı.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaEyyubiye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269