banner268

“Kitaplar Devletten, Defterler Belediyeden"

Bozova Belediyesi tarafından hazırlanan kırtasiye paketlerini alan öğrenciler büyük sevinç yaşarken, öğrencilerle bir araya gelen Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkanı Zekeriya GÖKER yeni eğitim hayırlı olmasını dileyerek öğrencilerden bol bol kitap okumalarını, derslerine çalışmalarını ve uyku düzenine dikkat etmelerini istedi.

Kırtasiye paketi dağıtımı esnasında öğrencilere Sağlık Bakanlığınca hazırlanan diş macunu ve fırçaları da hediye edildi. Ayrıca öğretmenlerle bir araya gelen Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkanı Zekeriya GÖKER öğretmenlerin sorunlarını dinledi. Sorunları not alan Sayın GÖKER öğretmenlik mesleğinin çok önemli ve kutsal bir meslek olduğunu öğretmenlerden daha çok gayret ve fedakarlık beklediklerini, karşılaştıkları her problemi aşmak için beraber hareket edeceklerini dile getirdi. 

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBozova
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269