banner268

Harran Üniversitesi Rektörlüğü Osmanbey'e Taşındı.

Temelleri yıllar önce atılmasına rağmen çeşitli nedenlerle bir türlü hizmete geçemeyen Rektörlük binası, bu hafta taşınma işlemleri sonrası Osmanbey Kampüsünde faaliyete geçerek, ilk senato toplantısı yapıldı. Toplantı öncesi senato üyelerinin katılımıyla dualar edildi, kurban kesildi.

Rektörlük Hizmet binasına taşınmanın ve burada ilk görevi ifa etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın “Bugün yeni binamız tam donanımlı ve kullanışlı şekliyle dünya standardları statüsünde hizmet vermeye başlamıştır. Daha sonra resmi açılışı yapılacağından burada kısaca bu binaya taşındığımızı kamuoyuna, personelimize ve öğrencilerimize duyurmak ve artık bundan sonra burada hizmet vereceğimizi ilan etmek istiyoruz. Böylece ilk senato toplantımızı da burada gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.

Rektör Taşaltın açıklamasında, üniversitenin her geçen gün daha da büyümesiyle, Yenişehir Yerleşkesinde bulunan Rektörlük hizmet binasını, Osmanbey yerleşkesindeki bu binaya taşıdıklarını, böylece birimlerin bir bütünlük içerisinde kampüste hizmet vermeye başladığını, bu hizmet şekliyle bürokratik hizmetlerin asgari düzeye ineceğini, kampüs alanındaki diğer birimlerin daha da seri bir şekilde hizmet sunacağını belirtti.

Rektör Prof. Dr. Taşaltın konuşmasının sonunda yeni hizmet binasının ülkemize, şehrimize ve Harran Üniversitesine hayırlar getirmesini temenni etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269