banner262

Harran'dan TEOG Birinciliğine

Özel bir okulda eğitim gören 14 yaşındaki İrem Akay, TEOG sınavında tüm soruları doğru yanıtlayarak, Türkiye birincileri arasına girdi. Akay, öğretmenleri ile birlikte Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz’u ziyaret etti. Başkan Özyavuz, 16 Nisanda yapılan anayasa değişikliği referandumunda kırdığı rekorla Türkiye’nin konuştuğu Harran’a yeni birincilik kazandıran başarılı öğrenciyi Cumhuriyet altını ile ödüllendirerek, plaket verdi.
Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, İrem Akay’ın TEOG’da elde ettiği başarıyla tüm Şanlıurfa’nın gururu olduğunu belirterek, “İrem kızımızın başarısı ile Harran, rekorların kenti olduğunu bir başka alanda daha kanıtlamış oldu. Kızımızı bu önemli başarısından dolayı kutluyor, bundan sonraki eğitim hayatında da başarılar diliyorum. Ayrıca, İrem kızımızın çok çalışarak yakaladığı bu başarının Harranlı tüm öğrencilerimize örnek olmasını temenni ediyorum” dedi.
İrem Akay da Başkan Özyavuz’a teşekkür ederek, başarısını düzenli çalışmaya borçlu olduğunu söyledi. Akay, emeğinin karşılığını aldığı için çok mutlu olduğunu ifade etti.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaHarran
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17