banner268

Viranşehir Sorguç İlköğretim Okulunu ziyaret

Belediye Başkanvekili Çimşit ve Başkan Yardımcıları asfaltlama çalışmalarını kontrol amaçlı gittikleri Sorguç Kırsalında Sorguç İlköğretim Okulunu ziyaret ederek, Okul idarecileri, Öğretmen ve Öğrencilerle bir araya geldi. Sorguç İlköğretim Okul Müdürü tarafından karşılanan Çimşit’e Viranşehir Belediye Başkan Yardımcıları Halef Kete ve Arslan Çiftçi eşlik etti. Başkanvekili Ömer Çimşit eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında öğretmenlerden bilgi aldı.

Daha sonra okul dersliğinde Öğrencilerle bir araya gelen Belediye Başkanvekili Çimşit ve Öğrenciler arasında sıcak ve samimi diyaloglar yaşandı.Öğrenciler okul dersliğinde Belediye Başkanvekili ve İlçe Kaymakamı görmenin heyecanını yaşarken, Başkanvekili Çimşit öğrencilere  sorular sorarak sohbet etti.

Ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getiren Viranşehir Sorguç İlköğretim Okul Öğretmenleri ve Öğrenciler Başkanvekili Ömer Çimşit’e ve Belediye Başkan Yardımcılarına teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaViranşehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269