banner268

Viranşehir Belediyesinden, “  Güle Güle Mehmedim ” projesi

Daha önce 627 Asker Ailesine nakdi yardımda bulunarak bir ilki gerçekleştiren Viranşehir Belediyesi, Sosyal belediyecilik gereği önemli hizmetleri bir bir hayata geçiriyor.

Son olarak farkındalık yaratmak anlamında bir çok projeyi hayata geçiren Viranşehir Belediyesi, “  Güle Güle Mehmedim ” projesi ile 1400 Askere Askerlik ile ilgili temel malzeme desteğinde bulunmaya hazırlanıyor.

Proje kapsamında Belediye toplantı Komisyon Başkanı Belediye Başkan Yardımcısı Arslan Çiftçi ve komisyon üyeleri huzurunda 1400 Askere “ Askerlik ile ilgili temel malzeme alım ihalesi ” yapıldı.

Basına açık şeffaf olarak gerçekleşen ihaleye 1 istekli katıldı.İhalede isteklinin sunmuş olduğu teklif komisyonca okunduktan  sonra yaklaşık maaliyete yakın teklif almak için açık oturuma ara verildi.

İkinci teklifin sunulmasından sonra ihale sona erdi.

İhale sonrası kısa bir açıklama yapan Viranşehir Belediye Başkan Yardımcısı Arslan Çiftçi, İhalenin hayırlara vesile olmasını temenni ederek katılan istekliye teşekkür etti.

Viranşehir Belediyesi olarak Sosyal Belediyecilik gereği bir çok önemli hizmete imza attıklarını sözlerine ekleyen Çiftçi, “ Projeler kapsamında yeni bir çalışma yapmak için ilk adımı bugün attık. Projemizin adı “ Güle güle mehmedim ” projesidir. Bu kapsamında ilçemizdeki 1400 vatani görevini yapacak olan mehmetçiğe malzeme yardımında bulunmak için harekete geçtik.Umarım faydalı bir çalışma olur. Şimdiden Projemizin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum ” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaViranşehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269