banner268

Viranşehir Belediyesi, Taziye evlerine desteklerini sürdürmeye devam ediyor.

İlçede mevcut malzeme ihtiyacı olan 16 taziye evleri için Viranşehir Belediyesi ilçe merkezinde 2, Kırsal mahallede ise 14 Taziye evini  belirledi. Belirlenen 16 taziye evine toplamda 196.257,60 Bin TL değerinde malzeme desteğinde bulunulacak.

Kısa süre önce 2 Bin m3 Hazır Beton alım ihalesi gerçekleştiren Viranşehir Belediyesi, Taziye evlerinin listesini belirleyerek Hazır beton desteğinde bulunmak için kolları sıvadı.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Viranşehir Belediye Başkanvekili İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit, Viranşehir Belediyesi olarak taziye kültürüne önem verdiklerini belirterek, yakınlarını kaybeden vatandaşların, baş sağlığı dileklerini daha sağlıklı bir ortamda kabul etmeleri amacıyla böyle bir çalışma yürüttüklerini söyledi.

Yapılacak olan malzeme desteği ile ihtiyaçların önemli ölçüde giderileceğini ifade eden Çimşit, Taziye evi hizmeti adı altında desteklerin devam edeceğini kaydetti.

İşte ismi belirlenen 16 Taziye evi listesi :

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaViranşehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17