banner262

Viranşehir Belediyesi İdarecileri, güne işçilerle bir araya gelerek başladı.

Belediye Başkanvekili Çimşit ve Başkan yardımcıları işçilerle sohbet edip, karpuz ikramında bulundu.

Güne işçilerle bir araya gelerek başlayan Çimşit ve Yardımcılar, Temizlik İşleri müdürlüğünün 205 personel ve 36 araçla gece gündüz demeden daha temiz ve yaşanılabilir bir Viranşehir için çalıştıklarını belirterek, personellerin sadece cadde ve sokakları değil, aynı zamanda ilçedeki Okul, Cami ve mezarlıkların temizliğini de yaptığını söyledi.

Temizlik İşleri Müdürlüğü gibi Fen İşleri Müdürlüğününde mesai kavramı tanımadığını ifade eden Başkanvekili Çimşit, Kırsal Mahalleler başta olmak üzere yaklaşık 15 araçla asfalt, stabilize ve yol açma çalışmalarının aralıksız sürdürdüğünü kaydetti.

Her geçen gün araç filosunun güçlendiğine de vurgu yapan Başkanvekili Çimşit, hedeflerinin her geçen gün hizmet verimini ve kalitesini yükseltmek olduğunu söyleyerek, “Çalışmalarda emeği geçen mesai arkadaşlarıma ve tüm personellere teşekkür ediyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaViranşehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17