banner262

Vali Hacıbektaşoğlu,Mehmetçikler, vatandaşlar ve öğrencilerle bir araya geldi

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay ile birlikte, Eruh ilçesine bağlı Okçular köyü ile Pervari ilçesine bağlı Doğanca köylerini ziyaret etti.

Vali Hacıbektaşoğlu, köy ziyaret programı kapsamında kahraman Mehmetçikler, vatandaşlar ve öğrencilerle bir araya geldi.

“Kahraman Mehmetçiklere Moral Ziyareti”

Vali Hacıbektaşoğlu ve beraberindeki heyet ilk olarak Eruh ilçesine bağlı Okçular Köyü Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret etti.

Vali Hacıbektaşoğlu’nu Eruh Kaymakamı Ali Erdoğan, köy muhtarı ve vatandaşlar karşıladı.

Teröre karşı kahramanca mücadele eden Mehmetçikleri ziyaret ederek, moral veren Vali Hacıbektaşoğlu, kahraman Mehmetçiklerle bir süre sohbet etti. Moral verdi.

Askeri yetkililerden bölgede güvenlik ve asayiş ile ilgili bilgi alan Vali Hacıbektaşoğlu, terörle mücadelede büyük bir fedakârlık göstererek, üstün başarılar elde eden Mehmetçiklere teşekkür etti.

Mehmetçiğin, Milletimizin huzuru ve güvenliği için çok zor şartlarda kahramanca görev yaptığını kaydeden Vali Hacıbektaşoğlu, son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar terörle mücadeleye kararlılıkla devam edildiğini vurguladı.

“Okçular Köyü İlkokulunda Öğrencileri Ziyaret Etti”

Okçular Karakol Komutanlığı ziyaretini tamamlayan Vali Hacıbektaşoğlu ve beraberindekiler daha sonra yüz yüze eğitime başlayan Okçular Köyü Ortaokulunu ziyaret etti.

Öğretmenlerden okulun durumu hakkında bilgi alan Vali Hacıbektaşoğlu, sınıfları gezerek, öğrencilere çeşitli sorular sordu. Kendileri ile bir süre sohbet ederek, çeşitli hediyeler verdi.

“vatandaşların sorunlarını dinledi”

Okçular Köyünde vatandaşlarla bir araya gelen Vali Hacıbektaşoğlu, vatandaşlarla sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi.

Terörle mücadelede Okçular köyünün büyük kahramanlıklar gösterdiğini belirten Vali Hacıbektaşoğlu, köyümüzün sorunlarını alt-yapı ve diğer ihtiyaçlarının karşılanması için bütçe imkânları dâhilinde gerekli çalışmalara başlanacağını belitti.

Okçular köyünde incelemelerini tamamlayan Vali Hacıbektaşoğlu daha sonra Pervari ilçesine bağlı Doğanca köyü askeri üs bölgesini ziyaret etti.

Pervari Kaymakamı Aziz Kayabaşı,  köy Muhtarı ve vatandaşlar tarafından karşılanan Vali Hacıbektaşoğlu, askeri üs bölgede Mehmetçiklerle sohbet etti. Kendilerine moral verdi.

Doğanca köyünde vatandaşlarla da bir araya gelen Vali Hacıbektaşoğlu, köy sakinleri ile bir süre sohbet etti. Vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Vatandaşların taleplerini yetkililere not aldıran Vali Hacıbektaşoğlu, köyün müşterek ihtiyaçlarının karşılanması için bütçe imkânları dâhilinde her türlü desteğin verileceğini kaydetti.

Vali Hacıbektaşoğlu, “Ülkemizin birliği, bütünlüğü, esenliği, halkımızın geleceği için ne gerekirse onu yapmaya bütün gücümüzle devam ediyoruz. Devletimiz, teröre asla fırsat vermeyecektir. Teröre karşı mücadelemiz kararlılıkla devam etmektedir. Amacımız, köylü vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde çözerek, herkesin doğduğu topraklarda yaşaması ve doymasını sağlamaktır. Huzur ve güven ortamını güçlendirerek, birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmektir.” diye konuştu.

Doğanca köyünde incelemelerini tamamlayan Vali Hacıbektaşoğlu ve beraberindeki heyet daha sonra Siirt’te döndü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17