banner262

Vali Güzeloğlu "Kamusal alan işgallerine son veriyoruz"

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, seyyar arabalarla kamusal alanları işgal edip ticari faaliyet yürüten ve daha önce uyarılan araba sahiplerinin aracını kaldırmaması üzerine harekete geçerek araçları otoparklara çekti.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, kentin düzeni ve vatandaşların sağlığı için denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri ile Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin birlikte yaptığı denetimlerde Kayapınar İlçesi’ndeki kamusal alan işgallerine son verdi.

Zabıta ekipleri ile Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri daha önce yapılan tebligatlara rağmen ticari faaliyet yürüten araba sahiplerinin aracını kaldırmaması üzerine harekete geçti. Mahabad Bulvarı, Dünya Kavşağı, Lunapark Kavşağı ve Nazım Hikmet Caddesi’nde kamusal alan işgali yapanlar hakkında yasal işlem yapılarak, UKOME’nin 09.01.2013 tarih ve 2013/1-8 sayılı kararına istinaden araçlar çekicilerle otoparklara çekildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17