banner268

Vali Güzeloğlu "65 Yaş üstü vatandaşlarımızı yalnız bırakmıyoruz"

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığından yapılan açıklamada;"Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 65 yaş ve üzerindeki yaşlılara koruyucu maske ve kolonya dağıtılacağı yönündeki açıklamalarının ardından harekete geçen Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, bakıma muhtaç yaşlıların evlerinde temizlik ve dezenfekten çalışması yaptı.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde gerçekleştirilen Koronavirüsle Mücadele Eşgüdüm Toplantısı’nın ardından yaptığı açıklamada, bilim Kurulu'nun önerisiyle 65 yaş ve üzerindeki yaşlılara koruyucu maske ve kolonya dağıtılacağını belirtmesi üzerine, Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Hasan Basri Güzeloğlu’nun talimatları doğrultusunda çalışmalarına hız veren Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, Yaşlı Destek Programı kapsamında kentte bulunan yaşlı vatandaşların evlerine temizlik ve dezenfekte çalışması yaptı. Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, temizlik çalışmalarının ardından yaşlı vatandaşlara koruyucu maske, kolonya, eldiven ve şampuandan oluşan kişisel bakım ve hijyen setlerini dağıttı.

Yapılan temizlik ve çalışmalarından dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını belirten yaşlı vatandaşlar, gösterilen ilgi ve yapılan çalışmalardan dolayı Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Hasan Basri Güzeloğlu’na teşekkür ettiler."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269