banner268

Vali Gül’den İslahiye, Nurdağı ve Şehir Merkezinde Koronavirüs Denetimi

Pandemiyle mücadelede kontrollü hayat döneminde temel kurallar olan temizlik, maske ve sosyal mesafe kurallarının yanı sıra tüm iş kolları ve yaşam alanları için belirlenen tedbirlere uyulması amacıyla İçişleri Bakanlığınca “Sağlık İçin Hepimiz İçin” sloganı ile yayınlanan genelge çerçevesinde tüm il ve ilçeleri kapsayacak en kapsamlı denetim gerçekleştirildi. Bu doğrultuda Gaziantep Valisi Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin  ile  Türkiye’de eş zamanlı yapılan denetimlere İslahiye, Nurdağı ve il merkezinde katıldı.  Vali Gül,  İslahiye Merkez Jandarma Komutanlığı önündeki Serinevler Jandarma Uygulama Noktası’nda başlattığı denetimlerine ilçe esnafını gezerek devam etti. Buralarda maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyma noktasında uyarılarda bulunan Gül, denetimlerine Nurdağı ile devam etti.

Vali Gül, Başkan Şahin, Nurdağı Kaymakamı Eşref Akça ve Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak’la Nurdağı Semt Pazarı’na giderek koruyucu önleyici tedbirlerin önemini vatandaşa yeniden hatırlattı. Rehberlik edici ve bilinçlendirmeye yönelik uyarılara ağırlık verildi.

İlçe denetimi sonrası şehir merkezinde de esnafı gezen Gül, buralarda da Koronavirüs Tedbirleri Denetimleri çerçevesinde uyarılarda bulundu.

Anahtar Kelimeler:
GaziantepDavut Gül
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17