banner268

Vali Demirtaş,Derik'i Ziyaret Etti.

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mahmut Demirtaş,Derik ilçesinde esnaf ve vatandaşlar ile bayramlaşarak taleplerini dinledi.

Vali Demirtaş "Derik ilçemize yapmış olduğumuz ziyarette, yapımına devam edilen Derik Merkez Camii inşaatı ile yapımı sona eren Derik Hayvan Pazarı projelerinde incelemelerde bulunduk."

Vali Demirtaş "Derik İlçe Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek milletimizin huzur ve güvenliği için büyük bir özveriyle çalışan mesai arkadaşlarımızla bayramlaştık " 

Vali Demirtaş "Derik ilçemize yapmış olduğumuz ziyarette değerli mesai arkadaşlarımla bir araya gelerek ilçemiz hakkında bilgiler alıp bayramlaştık."

Vali Demirtaş "Derik Belediyesini ziyaret ederek yapılan çalışmalar ve planlanan projeler hakkında bilgi aldıktan sonra bayramlaştık."

Anahtar Kelimeler:
MardinDerikMahmut Demirtaş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269