banner268

Sinanoğlu,aylık olağan değerlendirme toplantısı için muhtarlar ile bir araya geldi.

Belediyenin tüm imkânlarının suruç halkı için seferber edildiğini dile getirien  Sinanoğlu , aynı zamanda yapılan tüm çalışmalar ve sahip olduğumuz kaynaklar vatandaşlarımızın hizmetinde olacaktır dedi.  Belediyenin kaynaklarını adil bir şekilde halka hizmet için, israf etmeden kullanacaklarını ifade etti. Mahalle muhtarlarının mesai arkadaşları olduğunu ifade eden SİNANOĞLU, muhtarlarla işbirliği ve uyum içinde çalışacaklarını söyledi.

Kırsal mahallelerde eksik olan yoların asfaltlama çalışmaları ile ilgili bilgi veren SİNANOĞLU, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin de desteği ile 150 Km asfalt çalışmasının yapılacağını söyledi. İlçenin alt yapı ve üst yapı sorunlarının yanı sıra taziye evi yapımı, çocuk parklarının yapılması, kilitli parke taşı yapılması çalışmaları başta olmak üzere sosyal problemlerinde en kısa sürede çözüme kavuşturulması için çalışmalara hız verildiğini dile getirdi.

Son olarak muhtarlarında sorunlarını dinleyen SİNANOĞLU, talep ve isteklerin hep birlikte çözüme kavuşturulması için belediyenin tüm personelleriyle birlikte mesai yaptıklarını söyledi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaSuruç
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269