banner268

Siirt Valisi Atik "Siirt’te, karşılıklı sevgi, saygı, muhabbet, uyum ve dayanışma içinde, görev yapmanın onurunu yaşadım"

Cumhurbaşkanlı kararı ile Denizli Valiliğine atanan Siirt Vali/Belediye Başkan Vekili Ali Fuat Atik veda mesajında; 

Saygıdeğer Siirtliler; Siirt ilimiz, farklı dil ve farklı kültürlerin, bin yıldan beri barış, kardeşlik ve hoşgörü içinde yaşadığı bir kültür ve medeniyet şehridir. Yüzlerce gönül ve ilim insanına ev sahipliği yapan Siirt’imiz aynı zamanda hoşgörünün ve sevginin barışla yoğrulduğu bir kardeşlik şehridir.Yaklaşık üç yıldır hizmet etmekten şeref duyduğum Siirt’te, karşılıklı sevgi, saygı, muhabbet, uyum ve dayanışma içinde, görev yapmanın onurunu yaşadım.Büyük bir heyecanla göreve başladığım 29 Haziran 2017 tarihinden bu yana, kadirşinas Siirt’lihemşerilerimizin destekleri ve iyi bir ekip çalışmasıyla, Siirt genelinde, eğitimden sağlığa, tarımdan hayvancılığa, enerjiden ulaşıma, kültür turizmden spora kadar pek çok alanda önemli yatıtrımları ve güzel projeleri hayata geçirdik.Son yıllarda gerçekleştirilen yatırımlar, geleceğe daha umutla bakmamızı sağlıyor. İnanıyorum ki önümüzdeki yıllarda Siirt, özellikle enerji, tarım ve hayvancılık ile turizm alanlarında cazibe merkezi haline gelecektir.İlimizde her alanda birlik beraberlik içinde başarılı çalışmalar yaptık. Devletimizin ve hükümetimizin gönderdiği kaynakların etkin ve verimli kullanılmasına özelikle özen gösterdim. İnsanlarımız hizmetlerin en iyisine layıktır. Onun için kamu görevindeki önceliğimiz insan odaklı hizmet anlayışı oldu.  Tüm hedefimiz huzur ve güven içinde daha yaşanılabilir bir şehir kültürü oluşturmaktı. Göreve başladığım ilk günden itibaren ilimizde huzurlu ve güvenli bir ortam sağlamanın gayreti içinde bulundum. Bölgemizin gelişmesinin önündeki en büyük engelin terör olduğunu yaşayarak görüyoruz. Bu hain ve taşeron örgüte karşı halkımızın desteği ile etkin bir mücadele verdik. Siirt ilimizin bölgede huzur adası konumunda olmasında alınan güvenlik önlemlerinin yanı sıra Siirt halkının verdiği yardım ve desteklerin katkısı büyüktür.Valilik görevim süresince, desteklerini bizlerden hiç bir şekilde esirgemeyen başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Sayın hanımefendi Emine Erdoğan, İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu ile tüm bakanlarımıza, hemşerimiz eski Devlet AB bakanı ve Prag büyük Elçisi Sayın Egemen Bağış’a, Siirt Ak Parti Milletvekilimiz Sn. Osman Ören’e, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sn. Prof.Dr.Yasin Aktay’a, İş İnsanı Sn. Ethem Sancak’a, Sayın Nihat Özdemir’e , Siirtli hemşerilerim ve birlikte çalıştığım mesai arkadaşlarıma, adli ve idari yargı mensuplarına, güvenlik güçlerimize, güvenlik korucularımıza, Belediye Başkanlarına, İl Genel Meclisi Üyelerine, siyasi parti ve meslek kuruluşlarına, sivil toplum örgütlerine, esnaflarımıza köy ve mahalle muhtarlarına, basın mensuplarına ve adını sayamadığım tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür ederim.Bu duygu ve düşüncelerimle tüm kadirşinas Siirtlilere arzı veda eder, en iyi dileklerimle selam, sevgi ve saygılarımı sunarım.



 

Anahtar Kelimeler:
SiirtAli Fuat Atik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269