banner262

Seyrantepe Yeşille Buluşuyor

Şanlıurfa’nın Merkez Karaköprü İlçe Belediyesi, yeni yerleşim bölgesinde olan Seyrantepe (Maşuk- Toki) Mahallesi’ne çok önemli yatırımlar gerçekleştirilirken, mahalledeki yeşil alan ihtiyacının karşılanması amacıyla Karaköprü Belediyesi tarafından 17 bin m2 yeşil alan kazandırılıyor. Bitme aşamasına gelen parkta ağaçlandırma çalışması yapılırken, en kısa sürede çimlendirilerek halkın hizmetine sunulacak.

Seyrantepe (Maşuk- Toki) Mahallesinde büyük bir eksikliği giderecek olan yaklaşık 17 Bin metrekarelik yeşil alanda; çocuk oyun alanları, spor aletleri, yürüyüş yolları, oturma bankları, kamelyalar ve bisiklet yolu bulunuyor.

Seyrantepe Mahalle Muhtarı Veysi Demir, yapılan yeşil alan için Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye teşekkür ederken, mahallenin önemli bir ihtiyacının giderildiğinin altını çizdi. Muhtar Demir, "Seyrantepe mahallemiz Toki bölgesi olması nedeniyle her geçen gün gelişiyor ve büyüyor. 30 bin civarında nüfusumuzla bir yeşil alana ihtiyacımız vardı. Bunu Metin Başkanımıza ilettik ve sağ olsun kendisi ilgilendi, gelip yer belirledi ve 17 bin metrekarelik bir park yapıldı. Gerçekten çok da güzel bir parkımız oldu, vatandaşlarımızın rahatlıkla oturabileceği, zaman geçirebileceği bir yeşil alanımız oldu. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Öte yandan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekibine parkın bir an önce bitirilerek vatandaşın hizmetine sunulması yönünde talimat verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17