banner262

Resim yarışmasında dereceye girenler ödüllerini aldı

 Yarışmada jüri özel ödülü, 2015 yılında Şırnak’ın Cizre ilçesinde göreve giderken yaşanan çatışmada arada kalarak hayatını yitiren Mesut Sanrı’nın kızı Hayrunnisa Sanrı’ya verildi.


Anneler Günü nedeniyle İnsan Kaynakları tarafından Dicle Elektrik’te çalışanların çocukları arasında ‘Anne Sevgisi’ konulu bir resim yarışması düzenlendi. Yarışmaya enerji şirketinin sorumluluk bölgesinde bulunan 6 il ve bağlı ilçelerinden onlarca resim gönderildi.
Bir süre önce de oluşturulan jüri tarafından ilk 3 dereceye giren resimlerin sahipleri ile jüri özel ödülünün sahibi belirlendi. Jüri özel ödülü, 27 Ağustos 2015’te Şırnak’ın Cizre ilçesinde yaşanan çatışmada arada kalarak hayatlarını kaybeden 4 sivilden biri olan Dicle Elektrik Dağıtım saha çalışanlarından Mesut Sanrı’nın kızı Hayrunnisa Sanrı’ya verili. Mesut Sanrı, göreve giderken iki ateş arasında kalmış ve hayatını yitirmişti.
Ödüllerini yöneticilerden aldılar
Dün de anne sevgisini en iyi anlatan resimlerin sahibi olan çocuklar ödüllerini Dicle Elektrik yöneticilerinden aldılar. Törene, dereceye girerek ödül almaya hak kazanan çocuklar ve ailelerinin yanı sıra Dicle Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Murat Karagüzel, Dicle Elektrik Yatırım Genel Müdürü Necat Tur, İnsan Kaynakları Başkanı Emirhan Karayay ve Performans İzleme Koordinatörü Akif Köse katıldı.
Yarışmada yaptığı resim ile 1.liği kazanan Şanlıurfa’dan Zeynep Salma’ya ödülü olan bisikleti Murat Karagüzel, Mardin’den Serdar Demir’e ödülü olan kaykayı Necat Tur ve Batman’dan Eylül İrem Yılmaz’a ise ödülü olan paten takımını ise Akif Köse verdi.
Jüri özel ödülünü alan Hayrunnisa Sanrı’ya da ödülü olan oyuncak bebeği yine Genel Müdür Karagüzel verdi.
Kurumsal yapı olmanın gereği
Törende konuşan Dicle Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Murat Karagüzel, ‘’Bu etkinliğe özellikle aile olarak gördüğümüz Dicle Elektrik çalışanlarının çocuklarının katılmasını istedik. Bu etkinlik ile şirkette çalışanların tümünün, büyük bir ailenin üyeleri olduklarını hissettirmekti. Kurumsal yapı olmanın bir gereği olarak gerçekleştirdiğimiz etkinlikte çizdikleri resimler ile anne sevgisini olabildiğince iyi anlatan bu çocuklarımızı tebrik ediyorum. Çok güzel çalışmalar yapmıştılar, kendilerini ve ailelerini tebrik ediyorum’’ dedi.
Sevgiyi çocuklardan alalım istedik
Törende konuşan Dicle Elektrik Yatırım Genel Müdürü Necat Tur ‘’Böyle bir sosyal projeye katıldıkları için çocukları tebrik ediyorum. Güzel olmuş, aferin size’’ şeklinde konuştu.


 

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaDicle Elektrik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17