banner268

Özyavuz Ailesinin Mutlu Günü.

Siyasetçileri Ve İş Dünyasını Buluşturan Düğün

MHP MYK üyesi İbrahim Özyavuz’un Oğlu Mehmet Özyavuz’un düğün yemeği binlerce kişiyi ağırladı.

Eski Tarım Bakanı Kutbettin Arzu’nun yeğeni  Mehmet Arzu’nun kızı Burcu Arzu ile MHP MYK üyesi İbrahim Özyavuz’un Oğlu Mehmet Özyavuz yapılan görkemli bir düğünle dünya evine girdi.

Bölge’nin Önemli siyasi isimlerinden ve aynı zamanda MHP MYK üyesi İbrahim Özyavuz’un oğlu Mehmet Özyavuz, bölge’de ki sevenleriyle düğün yemeğinde  buluştu. Düğün yemeğine ise, Siyaset dünyasından, iş dünyasına, Bürokrasi’den kanaat önderlerine kadar binlerce kişi katılım gösterdi.Gelen Misafirleri tek tek ayakta karşılayan Özyavuz, Bu tür mutlu günlerin insanları bir araya getirerek birlik ve beraberliğin sağlanması için önemli bir katkı olduğunu belirtti. MHP MYK üyesi İbrahim Özyavuz, katılım gösteren tüm misafirlere teşekkür ederek, Türkiye’nin’ de birlik ve beraberliğinin bozulmaması için bu tür tablolara büyük bir ihtiyaç olduğunu söyledi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaAkçakale
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17