banner262

Özurfalı,"kebabın en lezzetli hali"

Uzun yılladır Ankara’da iş, siyaset ve sanat dünyasının tanınmış isimlerinin uğrak yeri haline gelen,en lezzetli Şanlıurfa kebabını konuklarına sunan Müslüm Alemdaroğlu,"Şanlıurfa’mızın meşhur kebabının ve lahmacununun yine en lezzetli halini,modern restoranımızda, güler yüzlü personelimizle sunuyoruz’’ dedi.

Özenle dizayn edilmiş yeni restoranın her detayında Şanlıurfa vurgusu dikkat çekiyor.Restoranın dört bir yanında Şanlıurfa'yı tanıtıcı fotoğraflar asılı.Restoranın iletişim numarasıda Şanlıurfa plakası olan 63 rakam grubundan oluşuyor. Tel 1: 03122316363 Tel 2: 03122316163

Ankara'da yıllardır Şanlıurfa Kültürünü yaşatan Öz Urfalım restaurantlar zincirinin sahibi Müdlüm Alemdaroğlu,Başkentte Şanlıurfalıların gururu oldu.

Yıllardır Ankara'da restaurant işletmeciliği yapan Alemdaroğlu sadece Şanıurfa lezzetlerini Başkente taşımakla kalmayıp Şanlıurfa müzik ve folklorünü de Ankaralılara tanıtarak adeta gönüllü bir müzik elçiliği yapıyor.

Rahmetli babası (Tenekeci Mehe) Şanlıurfa'nın yetiştirdiği önemli bir müzik ve folklor adamı olması hesabıyla oğlu Müslüm Alemdaroğlu'da bu kültür bayrağını Ankara'ya taşıyarak restaurantlarında Şanlıurfa Sıra Geceleri düzenleyip Şanlıurfa Müziğini Başkentlilere tanıtmaya devam ediyor.

Şanlıurfaspor'da yönetim kurulu üyeliği yapan Alemdaroğlu'nun memleket sevdası Ankara'daki hemşehrileri tarafından takdirle karşılanıyor.

Alemdaroğlu "yemek ve müzik keyfini birlikte yaşamak isteyen Ankara'lıların Ostim yolu üzerindeki Öz Urfalım Kebap'a uğramadan geçmeyin" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17