banner268

Özbek Mahallesine kilitli parke

Ceylanpınar’da Özbek Mahallesinde yaşanan 35 yıllık sorunun bu çalışma sayesinde tarihe karıştığını kaydeden Özbek ve Afganlılar, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve ekibine, Ceylanpınar İlçe Belediye Başkanı Menderes Atilla’ya mahallede yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tüm ilçelerde başlattığı ‘Eşit Hizmet Atağı’nı Ceylanpınar'da da sürdürüyor. İlçede yenilikçi ve ilkeli çalışmalar yürüten Büyükşehir Belediyesi, planlı bir çalışma ile Şanlıurfa'nın geleceğini inşa ediyor.

Ceylanpınar'da Prestij Caddesi, modern semt pazarı, spor sahası, yeşil alan çalışmaları ve alt yapı anlamında ilçede yenilikçi çalışmalar yürüten Büyükşehir Belediyesi, İlçenin yaşam standardını yükseltiyor. Bu kapsamda Ceylanpınarlı vatandaşların yıllardır beklediği hizmetleri birer birer hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, 7'den 70'e tüm vatandaşların takdirini toplamaya devam ediyor.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaCeylanpınar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269