banner268

Öncel ,"Kadir Gecesi'ni idrak etmenin heyecanını yaşıyoruz"

MİSİAD Genel Başkanı Feridun Öncel “Kadir Gecesi” nedeniyle yayımladığı mesajda;

“Birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı mübarek Ramazan-ı Şerif'in son günlerine yaklaşırken, kadir gecesi'ni idrak etmenin heyecanını yaşadıklarını belirtti.

Öncel,"Kadir Gecesi, alemlere rahmet olarak gönderilen Kur'an-ı Kerim'in yeryüzüne indirildiği gün olması bakımından kutsal bir öneme sahiptir. Bu mübarek gecenin hepimizin kalplerine, gönül dünyamıza ışık saçmasını, huzur getirmesini temenni ediyorum.

Bu kutsal gecenin tüm dünyada akan kan ve gözyaşların durmasına, bütün kardeşlerimizin bayrama huzur ve güven içerisinde ulaşmasına vesile olmasını diliyorum.

Bu düşünce ve duygularla aziz milletimizin,Şanlıurfa’lı hemşehrilerimin ve tüm İslam aleminin, bin aydan daha hayırlı olan mübarek gecenizi'ni tebrik ediyor, bu gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesini Cenab-ı Hakk'tan niyaz ediyorum" ifadelerini kullandı

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaKadir Gecessi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269