banner268

Malatya Valisi Baruş, Tren Kazası ile İlgili Olay Yerinde İncelemelerde Bulundu

TCDD Taşımacılık AŞ Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Kamuran Yazıcı ile yaptığı incelemelerin ardından Vali Baruş basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “ Elazığ yönünden gelen bir yük treni ile Malatya yönünden gelen yük treninin çarpışması sonucu kazanın meydana geldiğini söyledi.

Kazadan dolayı büyük üzüntü duyduğunu ifade eden Vali Baruş, Kazada 1 personelimiz hayatını kaybetti, 2 personelimiz yaralandı. Hastanede tedavileri devam ediyor, hayati tehlikeleri yok. Bir personelimiz kayıp durumda, enkaz kaldırma çalışmalarına başlandı. Demir yollarına ait 2 vinç çalışıyor, 2 vinç daha gelecek kara yolu tarafından. Onlarla birlikte hızlı bir enkaz kaldırma çalışması gerçekleştirilecek. Vefat eden personelimize Allah'tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diliyorum. Yaralı personelimize de geçmiş olsun diyorum, inşallah şifaya kavuşurlar yakın zamanda. İnşallah kayıp olan personelimizden de güzel haber alırız diye ümit ediyorum" dedi.

Bölgede Polis, Jandarma, Devlet Demir Yolları, AFAD, 112 Acil Servis ekipleri arama ve enkaz kaldırma çalışmalarına devam ediyor.

Anahtar Kelimeler:
MalatyaAydın Baruş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17