banner268

İçme Suyu Alt Yapısı Yenileniyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Karaköprü'deki altyapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. ŞUSKİ, çalışmalarında tüm altyapı problemlerini göz önüne alarak uzun soluklu çözümler üreterek planlı, projeye bağlı kalarak tekniğine uygun şekilde sahada uyguluyor.

Yürütülen çalışmalar kapsamında ilçenin çeşitli mahallelerinde yeni yerleşim alanlarının hızla yükselmesi ile beraber mevcut alanlarda revizyon gerçekleştirerek içme suyu ihtiyacını gidermek için hızlı ve planlı şekilde çalışmalar yaparak su problemleri ortadan kaldırılmaktadır.

İçme suyu hat döşeme çalışmalarında ekipler eskiyen hatları yenileyerek vatandaşlara daha sağlıklı içme suyu temini için sahada çalışmalarını uygulayarak uzun vadeli çözümler sunuyor. Yapılan bu çalışmalarla su kesintilerinin önüne geçilmesi hedefleniyor.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17