banner268

"Hayat Namazla Güzel”

Şanlıurfa Balıklıgöl’de düzenlenen "Hayat Namazla Güzel” etkinliği kapsamında bir araya gelen yüzlerce çocuk, ellerindeki dövizler ve pankartlarla namaz için yürüdü. 


Şanlıurfa’da bir platform tarafından düzenlenen "Hayat Namazla Güzel” etkinliği kapsamında camide bir araya gelen yüzlerce çocuk, namaz için yürüdü. 6 ile 10 yaş arasındaki çocuklara namaz bilincini aşılamak için düzenlenen etkinlik kapsamında Peygamberler Şehri Şanlıurfa’da yüzlerce minik çocuk, Balıklıgöl Platosunda bulunan Dergah Camisi’nde toplanarak anne ve babalara “Bize sahip çıkın” çağrısı yaptı. Aralarında kız ve erkek çocukların bulunduğu yüzlerce minik renkli görüntüler oluşturdu.


Dergah Camisi’nde cemaatle birlikte namaz kılan minikler daha sonra cami avlusunda Beddiüzzaman Said-i Nursi’nin naşının ilk gömüldüğü kabrini ziyaret ederek dua etti. Anne ve babalara çağrıda bulunan Mehmet Tarık Alkanat, çocukların anne ve babalara Allah’ın birer emaneti olduğunu, günü geldiğinde Allah’ın bu emanetin hesabını soracağını hatırlattı.


Toplu halde yürüyüş yapan çocukları meraklı bakışlarla izleyen vatandaşlar da cep telefonuyla görüntü almayı ihmal etmedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaçocukNamaz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269