banner268

Gülpınar,"hemşehrilerimin Kadir gecesini en kalbi duygularımla kutlarım"

Gülpınar Yayınladığı mesajda; 'Mübarek ramazan ayının bereketini ve son günlerini yaşadığımız şu günlerde, bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesine kavuşmuş olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Tüm İslam aleminin ve hemşehrilerimin Kadir gecesini en kalbi duygularımla kutlarım.

Ramazan ayı boyunca tuttukları oruçların, yaptıkları ibadetlerin kabul olmasını dilerim. Yaratılmışların en şereflisi, iki cihanın sultanı Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V)'a ilk vahyin geldiği, hayatımıza ışık tutan Kur'an-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı Mübarek Kadir Gecesi, dargınlıkların barışılması, kardeşlik duygusunun ve çok ihtiyaç duyduğumuz bütünlüğümüzün kazanılmasında büyük bir fırsattır. Bu önemli fırsatı hayırlı bir şekilde değerlendirmeli, en güzel dileklerle bizleri yoktan var eden Allah'a ellerimizi açıp yalvarmalıyız, hamd etmeliyiz. Duaların geri çevrilmediği ve bu gecede, önce kendimizi için tövbe istiğfar etmeli sonra, Dünya üzerinde zülüm gören, sıkıntı çeken bütün kardeşlerimize dualarımızla yardımcı olmalıyız. Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini, sıkıntılarının giderilmesini Allah'dan (C.C.) niyaz ederim" dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaKadir Gecesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17