banner262

Gök,Hilvan Belediyesinde

Şanlıurfa AK Parti 24. Dönem Milletvekili ve Kalkınma Bakanlığı Müşaviri Abdülkerim Gök bazı temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Hilvan'a gitti.

AK parti İlçe Başkanlığı ve Hilvan Kaymakamlığı'na yaptığı ziyaretlerin ardından Hilvan Belediyesi'ne geçen Gök, Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ile birlikte Hilvan'da yapılan ve devam eden çalışmaları değerlendirdi. Hilvan ile ilgili düşüncelerini aktaran Doçent Doktor Abdülkerim Gök, Hilvan'da yapılan çalışmalar için belediye başkanımız Aslan Ali Bayık'a yürekten teşekkür ediyorum dedi.

Hem milletvekili olduğu dönemde hem de mevcut konumu itibarı ile Hilvan'a büyük katkı sağladığını belirten Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, desteklerinden dolayı Abdülkerim Gök'e şahsım ve Hilvan adına şükranlarımı sunuyorum dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaHilvan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17