banner262

Gaziler Günü Kutlandı.

Şanlıurfa Valiliği, Garnizon Komutanlığı, Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Gaziler Derneğinin şehitlik anıtına çelenk sunumu ile başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti.

Muharip Gaziler Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Hasan Aslan günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından, şehitlerin kabirleri ziyaret edilerek dualar edildi.

Törene; Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Garnizon Komutanı Tuğgeneral İsmail Hakkı Köseali, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdülkadir Açar, gaziler, şehit aileleri ile kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri katıldı.

Şehitlikteki törenin ardından Vali Erin, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hasan Aslan ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaşehitGazi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17